Glasshuset

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSom en ivrig bruker av Burger King på blåmandaga kl. 1130 i glasshuset ser jeg mye rart der på dagtid, men i dag kjente jeg at jeg ble ordentlig provosert.

Det samles så mye narkomane der, og der sitter dem og deler ut poser med pulver seg i mellom mens det står en flokk av barnehageunger maks 10 meter unna. Hva skjer når det går fullstendig galt der og det blir klammeri og i verste fall slåsskamp dem i mellom relatert til stoff?

Den ene av de 3 narkomane som satt der kom inn til Burger King og tigde etter penger hos meg. Jeg ba han pent om å gå, da han reagerte med å knytte neven til meg og kalle meg for en "lappfaen". Følte meg ikke truffet da jeg ikke har så mye samisk blod i meg, men jeg var redd for at det skulle oppstå en situasjon der som ville skremme barna som sto nedenfor.

Noen må ta grep om glasshuset snart. All ære til dem som får gå og selge gatemagasiner og tjene penger som ikke gjør noe kriminalitet, men få bort den andre søpla fra glasshuset. Noen må gjøre grep å følge opp dette.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags