Gi til Visjon Norge

Av
DEL

LeserbrevJohn A. Wold kritiserer Visjon Norge og grunder Jan Hanvold. Og du undervurderer giverne til kanalen. Det er bibelsk og gi til Guds sak. Når vi ofrer noe til menigheten og Guds sak, og Gud vil velsigne tilbake. Jeg vil anbefale deg å lese i Bibelen, fordi den er tydelig på det og gi til Gud. I 2. Samuelsbok 24 kap. står det om David, og han opplevde at det kom pest i Israel. Men David bygde et alter for Herren og ofret brennoffer og fredsoffer. Og Herren hørte landets bønn og straffedommen stanset og vek fra Israel. Det var vel det profet Dionny Baez mente da han forkynte om og gi for å stanse coronaviruset. Gud hører først og fremst våre bønner.

Men Gud har behag i at vi gir tienden og hellige gaver til Gud. I Malaki kap. 3 vers 7-12 der står det om å gi penger til Guds sak. Visjon Norge er en veldig bra tv-kanal. Kanalen er oppe og går på grunn av trofaste givere som har gitt til kanalen. 24. mars feirer Visjon Norge 17 år på lufta. Og det er et Guds mirakel.

At du er en motstander av kanalen, det ser jeg med det blotte øye. Vi er mange som heier på Visjon Norge og Jan Hanvold med familie. Vi er ikke godtroende mennesker for det. Det er skammelig at du harselerer med Jan Hanvold. Tenker ikke du på at han har kone og barn. Hvordan må de ha det etter og høre på så mye stygge ord. Men du klarer ikke å stoppe Visjon Norge. Gud er med kanalen og velsigner Jan Hanvold med familie.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags