Fullt mulig med rullestol

Av
DEL

LeserbrevTakk for informativt og velformulert innlegg om rullestolbrukeres hverdag i utelivet. Allikevel mener jeg at jeg må komme med en tilbakemelding om problematikken som brukerne ved Sølvsuper aktivitetssenter fremsetter.

Les her: Restaurantproblemer for rullestolbrukere fra Sølvsuper

Jeg er selv rullestolbruker og har i flere år jobbet med tilgjengeligheten i restaurant- og utelivsverden i Bodø, vært med på å arrangere til dels store lokale, regionale og nasjonale konferanser og det medfører ikke riktighet at restaurantverden i Bodø ikke er i stand til å motta  10-15 elektriske rullestoler. Jeg kan nevne Jernbanekafeen, kantina på Tusenhjemmet, LystPå i Torghallen, Ohma, Thon hotell, Bryggerikaia, Én Kopp, kafeen på flymuseet m.fl. alle med tilrettelagt toalett. Dette er hva AN burde skive mer om, ikke skape uro i HC-Bodø som jeg nå får signaler om.

Jeg forstår at artikkelen ønsket å sette søkelys på opplevelse til de involverte, spesielt på litt utfordrende Bjørk, med i mine øyne kan det mer virke som dårlig planlegging fra de involverte i tillegg til de faktiske problemene. Store selskap må alltid planlegges nøye i god tid. Bodø er faktisk ganske bra tilrettelagt og tilgjengelig egentlig til sammenligning, jeg reiser endel rundt og vet dette eksakt og det er viktig at dette kommer frem.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags