Hvor var Bodø?

Fra klatreaktiviteten på basecampen

Fra klatreaktiviteten på basecampen Foto:

Av
DEL

LeserbrevBasecamp Salten ble sist helg gjennomført for 19. gang på vakre Nordskot i Steigen. For dem som ikke kjenner konseptet, er BC Salten et friluftslivsarrangement som går over en helg hvor ungdom fra kommunene i Salten kan få prøve forskjellige former for friluftsliv. Ungdommen samles, bor i teltleir og får mulighet til å prøve ulike aktiviteter.

Det er et mål for basecampen at ungdom fra hele regionen skal få en smakebit på spesielle natur og kulturkvaliteter i de ulike kommunene og at ungdommene blir kjent utover kommunegrensene. Tilbudet er lavterskel, tilrettelagt for funksjonshemmede og koster deltakerne kun kr 300.- noe som gjør det tilgjengelig for de fleste.

Av alle kommunene i Salten, var det en som valgte å ikke delta. Bodø kommune fant det for dyrt å betale de 3000 kronene deltakerkommunene må bidra med. Bodø, som den største og mest ressurssterke saltenkommunen bør spørre seg selv om de kan bidra og ikke kutte i et slikt tilbud til ungdom og dermed også bidra til å svekke arrangementet. Jeg håper beslutningen var et resultat av uvitenhet og at Bodø igjen er tilbake med resten av Salten når det neste år er Gildeskåls tur til å arrangere.Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags