Landbasert oppdrett i Meløy, Rødøy og Gildeskål

Av
DEL

LeserbrevHar lest dette innlegget flere ganger. Noe her er vel veldig riktig. Men tror kanskje ikke at alt stemmer med virkeligheten. Har fulgt med Kjell/ etc. sine planer en stund og lest det som er lagt ut av info etc. Kjell er for det første en gründer innen næringen og sitter på en stor kompetanse. Når det gjelder avfall fra slike anlegg blir dette samlet opp og kan da ev. brukes som bioavfall. Næringen får i dag store pålegg om å ta vare på sitt avfall. Næringa har nok ikke vært flink nok oppigjennom årene. Men nå er det full fart på denne sia, så næringen viser nå at de tar ansvar.

Når det gjelder inngrep i naturen så er det alltid delte meninger her å det er bra. Men i disse planene til Kjell er det over lang tid fulgt med fuglelivet på disse holmene, her er det lite fugleliv som blir berørt. 

Så igjen vi alle har en mening om det meste i dag. Jeg for min del ser veldig positivt på Kjell sine planer. Og dette gir enorme ringvirkninger for øyene og samfunnet rundt. Øya Bolga i Meløy vil nok merke Kjell sine planer veldig positivt. 

Ønsker alle fiksere/oppdrettere en riktig god jul og lykke til med sine planer.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags