FFO MEDLEMMER I NORDLAND

Av
DEL

LeserbrevKjære medlem, i disse krisetider håper jeg inderlig at hver enkelt av dere tar vare på hverandre i hver enkelt medlemsorganisasjon, bærer ved, måker snø, handler eller henter medisin om noen trenger slik hjelp eller kan bli kjørt til apoteket om nødvendig.

Det er så mye vi kan hjelpe hverandre med, litt fersktrukket fisk om du bor ved havet, dess eldre dess mer setter du pris på slike ting, det som hverdagen byr på. Kanskje et lite hei i dørsprekken, dagens situasjon sier ikke ja til en kaffekopp, den får komme seinere.

Så håper jeg at om noen av dere akkurat er kommet hjem fra helse-rehabiliterings tur i det store utland så overholdes karantenene dagene som er pålagt. Ikke gjør noe dårlig stunt å ta en tur nedover i byen, uansett hvor lyst du er på å se kai-området og nedre torg.

De stedene ligger der når 14 dagers karantene er over, og du er i hvert fall ikke skyld i at mange smittes av dette umulige viruset som herjer landet vårt. Vi har ingen å miste av våre 20.000 medlemmer.

Hilsen FFO Nordland


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags