Er dette greit AN?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.ref: https://www.an.no/flere-har-reagert-pa-synet-som-motte-dem-pa-fotballbanene-i-bodo-det-er-ikke-greit/s/5-4-1183228

Nå burde redaksjonen til AN puste med magen og se seg selv i speilet - ønsker man virkelig å fortsette med denne typen "journalistikk"?

Det har vært flere eksempler på slike innlegg både i AN, Bodø Nu og andre medier. Skal vi nå begynne å angi hverandre til media? Å henge ut ungdom, slik dere gjør med innlegget tirsdags kveld, er bare smakløst.

Bare for noen uker siden var vi glade for å se ungene trene ute. Og det er ikke slik at de setter fyr på fotballmålene nå.

Vi som foreldre overvåker ikke våre unger, og vi låser dem ikke inn nå heller. Jeg regner med at både ungdommen og foreldre er klar over alvoret og reglene som gjelder.

Om det er to, fem eller åtte stykk samtidig på en fotballbane tror jeg ikke burde ha noen reell nyhetsverdi. Hvis ikke dere er ute etter å skape reaksjoner og delinger på Facebook.

Hvis det er målet, har dere vel lyktes - i og med at jeg skriver leserbrev til dere. Men jeg oppfordrer dere til å stoppe litt opp nå og tenke gjennom retningen dette her tar nå.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags