Hva vil Venstre?

Av
DEL

LeserbrevJeg legger stadig merke til de forenklede svarene blant andre May Valle kommer med i forbindelse med fylkestingets budsjett, det er mulig at ting har gått meg hus forbi, men jeg kan ikke se at Venstre selv har framlagt et budsjett som viser hva og hvordan de vil prioritere midlene regjeringen har tildelt Nordland fylkeskommune, hvor skal det kuttes for å møte det økonomiske nedtrekket sittende regjering har vedtatt?

Det er svært enkelt å uttale seg fragmentert om enkeltposter (ref. samferdsel), det er også enkelt å få tilhørere for dette, når det ikke vises hvilke andre samfunnsområder som må tåle nedskjæringer. 

Fra Venstre sentralt er derimot politikken klar, det skal sentraliseres for å skaffe robuste kommuner. De vil også fjerne tjenester fra distriktene, eks. vis Posten, som nå skal drive utkjøring to ganger i uka her hos oss hvis regjeringen får det som den vil, politiet er tatt fra oss, og kommunale tjenester skal flyttes langt bort fra dem som tilfeldigvis driver med verdiskapningen til AS Norge.

 Legger vi til at Oslo Unge Venstre vil legge ned bufeholdet i Norge, og at landbruk og utmarksnæringene på Østlandet og andre rovdyrutsatte områder skal seigpines pga. en hodeløs rovdyrpolitikk, er det betimelig å spørre: Hvilken plan har Venstre for distriktsutvikling?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags