SYKEHJEMSMAT...NOK EN GANG

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev”Et trygt, velsmakende og ernæringsmessig godt mattilbud til pasientene krever kompetanse og samarbeid mellom mange aktører. Prosessen som går fra planlegging av menyen til at pasienten spiser maten, kalles matforsyningskjeden. ”

står det på Helsedirektoratets sider

man hva skjer i Gildeskål: RESPEKT FOR SITT YRKE OG SINE « KUNDER»

Jeg jobbet med salg i nesten 40 år. Jeg lærte av mine overordnede å sette pris på våre kunder samt være stolt av sitt yrke. Arbeidsgiver var tidligere Sambo nå Coop Nordland som har samme krav til sine medarbeidere i dag.

DET FORVENTES I ARBEIDSLIVET I DAG MAN HAR DET... MEN I DAG GIKK MANGE SULTEN FRA MIDDAG. HVA VI FIKK????

JODA NOE SOM SKULLE VÆRE FISKEPUDDING MEN TOTALT UTEN SMAK, « IHJELKOKTE” GRØNNSAKER GJOrDE IKKE OPPLEVELSEN BEDRE. SYKEHJEMSMAT ER VIKTIG. PÅ GILDESKÅL SYKEHJEM HAR KJØKKENET IKKE FORSTÅTT.

GOD BEDRING

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags