El- busser i Bodø

Av
DEL

LeserbrevSer at fylkesråden står frem og proklamerer at her skal vi redde jorden fra den visse undergang ved å bestille elbusser til driften i vår lille by 20 mil nord for Polarsirkelen. Her skal det brukes millioner på noe som har null , niks , nada å bety for miljøet.  Ikke en døyt. Det samme som  at disse miljøtullingene tar med seg hver sin bøtte og drar i Breivika for å tømme Saltenfjorden.

Miljøfreakere har fått overta mer og mer midler som skal brukes til fullstendig, totalt håpløse, svindyre prosjekter som kaster blår i øynene på folk om at det skal bidra til klimaet. Denne galskapen må stoppes , og jeg håper ikke Bodø kommune er på dette elbusstullet. Attpåtil leddbusser.

Opp til Skavdalslia med en svær leddbuss på vinteren med null motorkraft og null mulighet for å stoppe i 3 graders helling på vinteren. Fra Høglia og over brua videre til Skavdalslia. Galskap fremsatt av byråkrater som overhodet ikke har peiling. Dessuten reduseres motorkraft og batterikapasitet drastisk under vinterlige forhold. I tillegg er de nye bussene i Euroklassen meget miljøvennlige.

Disse miljøfreakerne legger elegant ned tilbudet til folk på buss og båt , for så å proklamere dette tullet som koster titalls om ikke hundretalls millioner. Noen må stoppe dette , og første skritt er å få edruelige folk i styer og stell. Politikere med vettet i behold må komme på banen og vi som velgere må bruke valgene våre på fornuftige , rasjonelle politikere og stoppe disse sløserne av hundrevis av millioner. Med null , niks , nada , whatsoever effekt av sløsingen sin. Men de får vel seg noen flyreiser      og møter og overnattinger og kanapeer og kan sole seg i pressen i glansen over sin egen forteffelighet.

PS. Lurer på om den imponerene skinnluen til fylkesråden vare fuskepels? Kan ikke tenke meg at han støtter pelsdyrnæringen? Fyfy.  Uten pels hadde vi forresten ikke vandret rundt her i isødet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags