Bodø Energi som sponsor

Av
DEL

LeserbrevEtter at Bodø Energi sponset Europeisk kulturhovedstad har det flommet med innlegg i ANs kommentarfelter. Man kan forundre seg over at høvelige oppegående personer gir uttrykk for en slik mangel på kunnskap om hva Bodø Energi egentlig står for i Bodøsamfunnet.

Bodø Energi har i alle årtier vært en god sponsor for store og små i Bodø og vært en god bidragsyter til kommunekassa.

En titt på BE's hjemmeside forteller at følgende lag og foreninger pr. tiden nyter godt av BE's sponsormidler: Bodø Skateboardklubb, Bodø Skiklubb, Parkenfestivalen, Bodø Bokseklubb, Tverlandet Idrettslag, Stormen, Bodø/Glimt, Domkirkens ungdomskor, Kirkens Bymisjon, Nordland Musikkfestuke, Grønnåsen Idrettslag, Saltstraumen idrettslag, Bodø Cykleklubb, Bodø i vinden, Tjongsfjordrevyen, IK Junkeren, Bodø Filmfestival, Bodø Jazz Open og FK Vinkelen.

I tillegg en drøss med tilbud på lokale forretninger som du som kunde kan benytte deg av. Allan Ellingsen har i valgpanikk valgt å si opp sitt abonnement i Bodø Energi.

Det er jo forunderlig at han ikke har gjort det for lenge siden ettersom Bodø Energi i mange år har sponset kulturtiltak.

Og til dem som skifter kraftleverandør : spør ditt nye selskap hva de bidrar med til Bodø-samfunnet! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags