Kunsten å tolke andres motiver og tanker

Joakim Sennesvik sitter i bystyret for Høyre.

Joakim Sennesvik sitter i bystyret for Høyre. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet blåser til tider hardt i det offentlige ordskiftet. Ingrid Lien (SP) viser i et innlegg at hun har tolket et slagord fra Bodø Høyre noe langt.

I flere annonser har Høyre brukt overskriften «hardt arbeid» kombinert med et budskap etterpå. Dette beskriver Lien som «… en uuttalt mistenkeliggjøring om at det er noen der ute som ikke jobber hardt nok.».

La det bare være klinkende klart: vårt slagord er myntet på at Bodø Høyre ønsker å arbeide hardt for de sakene vi brenner for og mener er viktig for Bodø. Slagordet er utelukkende ment for å understreke vår egen motivasjon.

Det er mange utfordringer og saker som er ekstremt viktig for Bodø de kommende årene som krever mye fra de folkevalgte:

•Prosjektet Ny By – Ny flyplass skal realiseres på en best mulig måte slik at vi får bygget en fremtidsrettet bydel, med smarte og miljøvennlige byplanløsninger. Det krever hardt arbeid å lande dette.

•Kommuneøkonomien må rettes opp. Rådmannen har signalisert at Bodø bruker alt for mye penger og må ta ned driftsbudsjettene med ca 300 millioner kroner de neste årene. Det krever hardt arbeid å snu skuta.

•Det stilles større forventinger til hva kommunen skal bidra med for å bedre velferden. Høyre er klare til å bidra til å styrke velferden på viktige områder, for eksempel skolehelsetjenesten og annet forebyggende arbeid. Det krever hardt arbeid for å innfri.

Vi vil arbeide hardt for at Bodø skal lykkes med utfordringene vi står ovenfor. Sammen med alle andre som vil bidra. Det skal vi gjøre med å fokusere mest på å fremme våre egne idéer og løsninger, ikke ved fri tolkning av andres utsagn. Godt valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags