Kjære kommunaldirektør

Av
DEL

MeningerJeg ser du sier at vi skal ta saker tjenestevei. Men vi er da flere som har sendt sakene tjenestevei. Mange ansatte har kontaktet meg etter at jeg gikk ut i avisen med navn, så jeg vet at det er mange saker/varsler som er kommet kommunaldirektør HO i hende.

Flere av sakene har til slutt havnet på ditt kontor og at der har de blitt behandlet som enkeltsaker. Men har du ikke greid å se sammenhengen mellom alle sakene/varslene som er havnet på ditt kontor og det store gjennomtrekket av ansatte som er i miljøtjenesten. Ansvaret ligger vel strengt tatt hos deg som direktør, men du har ikke fulgt opp lederne på en slik måte at vi kunne føle oss trygge på at vi ble hørt. Vi ser oss nødt til å gå til media, det ikke noe vi har så lyst til.

Kommuneadvokaten som har kontor på Rådhuset ønsker varslere velkommen perioden 11-15 november. At dem ber dem komme dit blir litt det samme som når man ble sendt til rektors kontor på 70-tallet. Man satt i korridoren for spott og spe for alle sammen, en slags gapestokk, mens en ventet på å komme inn. Hvor er vernet av de som varslet kontrollutvalget og som ønsker samtale med kommuneadvokaten? Er årsaken til dette for å spare penger for ekstern advokat, eller bevisst få folk til å unngå å møte opp hos en som skal «granske» sine lunsj- og Facebook venner?

Så mitt ønske vedrørende granskingen av miljøtjenesten, er at den gjøres av eksterne. For å unngå mistanker om kameraderi i kommunens administrasjon eller at noen setter spørsmålstegn om kommuneadvokatens integritet, noe som ingen er tjent med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags