Ja til Ishall i Bodø

Av
DEL

LeserbrevI Bodø By 5. mars forteller Bodø Hockeys Terje Dalhaug om Bodø Ishocekyklubbs drømmer om en ishall i Bodø. Dette er en drøm vi i Bodø Arbeiderparti deler med klubben. Derfor foreslo vi også å sette av 60 millioner til dette i budsjett og økonomiplanen i desember, men dette ble nedstemt av høyresiden.

Høyre på sin side foreslo at ishall skal realiseres som en såkalt «offentlig privat samarbeid»; men la ingen penger til det. Realiteten er såre enkel. Det blir ingen ishall med bare gode ønsker. Det må penger til. Det burde selv Høyre forstå.

Bodø er en rik kultur- og idrettsby som gir store muligheter for å leve aktive liv. Slik vil vi i Arbeiderpartiet at det skal være også i framtida. Kunst, kultur, idrett og frivillighet gjør samfunnet vårt rikere, og er naturlige arenaer for integrering og utvikling av felles, kulturelle verdier og normer.

I Bodø Arbeiderparti vil vi fortsette satsinga på idrettsanlegg for barn og unge. Antall unge som er aktive i idretten, øker i takt med utviklinga av byen og setter press på eksisterende anlegg. Vi mener at mangfold og tilgjengelighet til gode treningsfasiliteter er svært viktig for å opprettholde byens stolte idrettsarv.

Derfor har vi programfestet av vi vil realisere en ishall i perioden 2019 – 2023.

Det er Arbeiderpartiet som virkelig er på lag med idretten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags