Hvem er naiv, Sofie?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.En politiker er vel ikke vernet fra kommentarer i media? Kanskje ytringsfrihet er fri tale der kun noen få skal få si hva de mener, og hvis noen svarer ved å fronte sin uenighet så blir det ramaskrik?

Når det gjelder SIAN, så har SIAN også ytringsfrihet på lik linje med Rødt selv om mange ikke er enige med verken Rødt eller SIAN.

I Bergen har SIAN nettop dokumentert den venstreblivne og islamske voldsbermens antidemokratiske adferd, og da kan man jo stille spørsmål om hvorfor SIAN sin youtube-kanal har blitt terminert.

Norges “München”-politikk (https://www.dhimmitude.org/archive/bat_yeor_thespiritofeurabia_eng_2004jun25.doc) har kanskje blitt skapt gjennom en politisk ubevissthet? Når man omtaler den, så kan man oppleve ganske kraftige angrep fra den politiske venstresiden i tilliegg til islamist-miljøet i Norge.

Historiker Gisèle Littman, kjent under pseudonymet Bat Ye’or, har brukt mange år på å dokumentere de politiske prosessene som har foregått bak kulissene i EU, og har skrevet om dette i boken “Eurabia: The Euro-Arab Axis” som i norske medier fremstilles som en konspirasjonsteori til tross for at boken for en stor del består av sitater og referater fra europeiske offisielle dokumenter. Man må vel regne med at det blir bråk når man forbryter seg mot venstresidens imaginære taushetsløfte.

Det har blitt slått fast (http://shakespearetidsskrift.no/2019/03/ways-seeing-eller-hvem-skal-bestemme-hva-vi-ser) gjennom den norske debatten at det euro-arabiske samarbeidet ikke finnes, og blir fremstilt som en konspirasjonsteori for å undergrave det flerkulturelle samfunnet som gjør muslimer til “de nye jødene” (https://forskning.no/etnisitet-medievitenskap-partner/de-nye-jodene/742330).

Når det gjelder Rødt, så har det vært en debatt i an fra juni og frem til idag (både her på Meninger og debatt-siden og i papir-utgaven av an) og siden du bor i Bergen og allikevel er så glad i Nord-Norge, så har du kanskje fulgt med i debatten? Hvis du har fulgt med, så har du også muligens fått med deg referanser til litteratur (i tillegg til prinsipprogrammet til Rødt) som kanskje vekker en viss bekymring for politikken til Rødt. Nå er jo verken prinsipprogrammet til Rødt eller referansen til litteraturen fra debatten om Rødt noe nytt tankegods. Man har ikke bare hørt det før, man har også sett konsekvensene av det.

Du sier at mange med deg er lei av konspiratoriske og farlige vrangforestillinger. Er det da prinsipprogrammet og partipolitikken til Rødt du sikter til? Eller kanskje det er bøker som «The Black Book Of Communism» (Courtois, Werth, Panné, Paczkowski, Bartosek og Margolin), «Venstreekstremisme - ideer og bevegelser» (Sørensen, Hagtvedt og Brandal), «Intellektuelle og det totalitære - pervertert idealisme?» (Sørensen, Hagtvedt og Brandal) «Det norske demokratiet og dets fiender 1918-2018» (Sørensen og Brandal) og «Revolusjonens barn» (Courtois, Titlestad, Fanebust og Elorza) du mener er konspiratoriske vrangforestillinger?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken