Bodøs båndtvang av hunder: - Hvor er respekten for lovverk og andre mennesker på tur?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevJeg, og mange mange andre, går tur til Keiservarden rett som det er. Flott tur, flott natur, flotte mennesker man møter, men...og det er et ganske stort men,- det å treffe løshunder med eieren 10,40,80 meter unna er ganske ubehagelig. Jeg er en voksen mann og vant med hund, og det er ikke meg jeg tenker på. Men hadde jeg hatt ungene med, da hadde jeg blitt redd og fryktelig sint. Men spesielt tenker jeg på de som er redd for hund, de eldre som ikke så kjappe i reaksjonen lengre med flere. 

Hvem er det som gir dispensasjon fra lovverket til disse? Og hvor sitter de? Tror ikke det er de som sitter på «Snippen» hadde likt det de ser, hvis de har kledd seg i sivilt og tatt seg noen timer på stien til Keiservarden. Det er langtfra imponerende det noen hundeeiere tillater seg! Vil få sagt at det store flertallet av hundeeiere er respektfullt, hyggelige folk som har hunden i bånd. De som er av disse er ikke de jeg henviser til!

Hva skal man si til den kvinnen i midten av 40-årene og eier av en spettet bretton som lar hun bikkja springe løs, og blir ropt til av ei redd dame i 60-årene «Du må ta bikkja di i bånd!» uten å få svar. Deretter sier dama «Det er båndtvang her!» og da svarer hundeeieren når hun går forbi «Jeg vet det!» uten å gjøre antydning til å rope bikkja inn.

Hva skal man gjøre? 

Hvor er respekten for lovverk og andre mennesker på tur?


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags