Action now - viktigere enn man tror!

Av
DEL

LeserbrevAt Bodø/Glimt gjør det bra akkurat nå når det gjelder fotball er jo veldig bra, og det skal man ikke legge under en stol! Men hvis man skal begynne å sammenligne fotball-resultater med bærekraftsmålene til FN, så kommer det nok i fremtiden til å bli slik at man ikke lenger får lov til å spille fotball på et profesjonelt nivå. Da vil det bli slik det er i dag med corona-situasjonen der man må holde seg hjemme og spille fotball på PlayStation.

Når det gjelder IRIS og bærekraft, så hadde de for ikke lenge siden en samling for å gi sine ansatte en forståelse om FN's bærekraftsmål, så indoktrineringen er i full gang.

15 mars i 2019 hadde AN's forside oppslag med overskriften «Vil gjøre Glimt bærekraftig». Videre får man på forsiden opplyst at Bodø/Glimt skal fortsatt primært drive med fotball, men at Bodø/Glimt nå vil løfte fram næringslivet og FN's bærekraftmål.

Det må kanskje være FN's globale agenda 2030 (populært kalt FN's bærekraftmål) som gjør at Bodø/Glimt i dag gjør det så bra? Hvis det er fotball-resultatene til Bodø/Glimt som skal bidra til at man i løpet av 15 år skal utrydde ekstrem fattigdom, utjevne sosiale ulikheter og bremse klimaendringene, så har kanskje Bodø/Glimt forklart for sine spillere hva de egentlig er med på?

På FN's toppmøte i New York 25-27 september i 2015, ble planen for hvordan verden skal styres fra 2016 til 2030 lagt frem. Alle FN's medlemsstater aksepterte denne planen som er verdens nye dagsorden for bærekraftig utvikling.

FN's agenda er verdensomspennende, og oppfordrer til handling fra alle land, uansett økonomisk velstand. Ingen skal ligge etter – alle skal med!

Pave Frans var til stede i FN's hovedkvarter da FN feiret 70 år, samtidig som planen for bærekraftig utvikling «Agenda 2030» ble lagt frem, og oppfordret alle land i verden til å signere dokumentet.

Hvordan vil dette påvirke fotball og pandemi-håndtering i fremtiden?

Nasjonene blir lojale undersåtter under FN's lovverk slik EU-medlemsstater er under EU's lovverk.

Hva betyr så bærekraftig utvikling etter FN's terminologi?

Det betyr at FN og deres støttespillere betrakter miljøproblemer som et redskap for å få til en lenge etterlengtet ny ordning for alle land i hele verden.

Jeg håper for alvor at alle i Bodø/Glimt, IRIS Salten, Bodø Energi, Nordic Smart House og Sparebankeen Nord-Norge forklarer dokumentets 169 delmål for sine ansatte, og ikke bare de 17 utviklingsmålene.

Den globale eliten vil nå at hvert menneske skal følge dette internasjonale lovverket som skal styre over nasjonale lover, så FN's stille okkupasjon er i full gang!

Husk at ballen har to sider!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags