De vil ha din hjelp for å finne gode kandidater

Jannike Ramsvik i Bodø i Vinden, Ole Kristian Bodøgaard i Avisa Nordland, Marianne Bahr Simonsen i NHO Nordland og Odd-Emil Ingebrigtsen i BRUS vil ha dine forslag til

Jannike Ramsvik i Bodø i Vinden, Ole Kristian Bodøgaard i Avisa Nordland, Marianne Bahr Simonsen i NHO Nordland og Odd-Emil Ingebrigtsen i BRUS vil ha dine forslag til

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Juryen ønsker seg kandidater til I-vinden-prisen.

Under næringslivskonferansen Opplyst 4. mai skal årets I-vinden-pris deles ut.

Prisen er et samarbeid mellom Bodø i Vinden og Avisa Nordland.

I fjor var det Haneseth som tok med seg prisen hjem fra konkurransen. Da ble juryen imponert over bedriftens grundighet. Juryen trakk også fram at Haneseth tar samfunnsansvar ved å integrere også mennesker med ulike utfordringer.

LES MER: Prisdryss til næringslivet (AN Pluss)

Nå skal den igjen deles ut.

- Dette er en pris der vi finner bedriften som er best på satsing på ung arbeidskraft. Derfor vil vi nå spørre folk om å fortelle oss om bedrifter som kan passe til beskrivelsen, sier Jannike Ramsvik.

Juryen består i år av Jannike Ramsvik i Bodø i Vinden, Ole Kristian Bodøgaard i Avisa Nordland, Marianne Bahr Simonsen i NHO Nordland og Odd-Emil Ingebrigtsen i BRUS.

Det har allerede kommet ti forslag til bedrifter som kan være aktuelle som prisvinner.

- I fjor hadde vi fokus på rekrutteringsbiten og den digitale satsingen. Det fokuserer vi på også i år. Bedriften må være attraktiv på slike plattformer. Vi vil vise at vi har et attraktivt næringsliv, ikke bare privat, så offentlige aktører kan også nomineres, sier Marianne Bahr Simonsen.

Juryen understreker også at dette ikke bare er en pris for de store bedriftene.

- Den er for små bedrifter også, og bedrifter i hele Salten kan nomineres.

Juryen må ha alle forslagene på plass innen slutten av mars.

Har du et godt forslag? Nominer din kandidat på Facebook-siden til Bodø i Vinden, eller send en e-post til Jannike Ramsvik (jannike.ramsvik@bodo.kommune.no)