Gå til sidens hovedinnhold

De ukvalifiserte utøvere

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Om gale insinuasjoner, ignoranser, impertinenser, intoleranse og suffisanse var idrettsgrener, ville visse utøvere kunne ha prydet bord, skap og vegger med diplomer, medaljer og pokaler, nota bene tatt i betraktning kvantiteten, men siden de nevnte «disipliner» ikke sorterer under begrepet «idrett», kvalifiserer de heller ikke for premiering, uaktet hvor høy perseverans utøveren legger i løpet, just fordi boniteten mangler ...

Derfor blir det heller ikke så mye som en vissen kaktus å hente hjem efter «rennet». Var dette kryptisk; nei, kun en verbal parafrase over visse skribenters strev med å få frem sine meninger via epistler i avisen. Én ting er å beherske kunsten å konsipere; én annen sak er å ha basis for det man uttrykker. Mangler alt dette, er innlegget tidsspille og misbruk av både papir og trykksverte; noe som dessverre hyppig kommer frem daglig. Mankoen på så vel historiekunnskap som logikk, preger spaltene i sterk grad. Man fristes til å kalle situasjonen for en fatal samfunnsepidemi, all den tid så mange er smittet av den – med praktiske konsekvenser.

Kommentarer til denne saken