«Bodø - fantastisk». «Bodø - imponerende». «Bodø - strålende». Ord riksmedia relativt sjelden plasserer i samme setning.

Men denne høsten har de gjort det - igjen, og igjen, og igjen. Alltid sammen med et tredje ord - Glimt.

Fotball-Norge har fått en ny kjæledegge, ja, langt ut over fotballens snevre rekker har man merket seg Bodø/Glimts suksess i Europa. Slik man i fjor merket seg et suverent seriegull.

Omtrent alle steder jeg beveger meg utenfor Bodø er det en ting alle vil snakke om først: Bodø/Glimt.

Og eventyret bare fortsetter. Seieren mot CSKA Sofia satt riktignok langt inne, men gode lag vinner også på en dårlig dag. Så da Ola Solbakken igjen fikk vist fram forskjellen på en sykkel og en motorsykkel var det bare enda en bekreftelse på de ekstreme kvalitetene i dette laget.

Torsdagens seier betyr at Bodø/Glimt nå har spilt 22 kamper på rad uten tap, i alle turneringer. Det er til og med bedre enn fjorårets rekordrekke, som stoppet på 20 etter det knepne nederlaget for Milan på San Siro.

Noe som viser at årets utgave av Glimt antakelig er enda mer solid enn fjorårets mer spektakulære utgave.

Seieren mot CSKA betyr også at Bodø/Glimt er sikret videre spill i Europa etter gruppespillet. Det har bare to norske lag klart før, Rosenborg og Molde.

Det var riktignok i mer prestisjetunge Champions League og Europe League, men ingen av dem har slått AS Roma 8-3 over to kamper.

Ingen av dem har heller vært nevnt som mulige vinnere av hele turneringen. Nå er det langt opp og langt fram for Bodø/Glimt også, men de fleste bettingselskapene har fremdeles Roma som favoritt til turneringsseier. Og de synes jo Glimt å ha et rimelig godt tak på.

Nå er finaleseier i Conference League nok lite mer enn en fjern drøm, men det er forskjell på drømmer og feberfantasier.

Får Bodø/Glimt beholde dette laget, og styrket det i overgangsvinduet er intet umulig. Det meste tyder dessverre på at situasjonen blir den motsatte.

Så imponerende har Glimt vært at det vil komme høye bud på flere spillere, og Glimt kan neppe si nei til alle. Ikke minst ettersom flere spillere er på utgående kontrakt.

Som to eksempler på spillere andre lag vil sikle etter kan nevnes Erik Botheim og Ola Solbakken. Begge har scoret fire mål så langt i turneringen.

Det er like mye som Harry Kane. En spiller Manchester City ville betale en milliard kroner for i sommer.

Og da har jeg ikke en gang nevnt den mest ettertraktede av dem alle, trener Kjetil Knutsen.

«Fotball er øyeblikksopplevelser». Sitat er hentet fra nettopp Kjetil Knutsen.

Han har sagt det mange ganger de to siste sesongene. Og han har gjort det til et mantra for laget han trener; en kamp av gangen.

Glimt-spillernes evne til å nullstille seg er nokså unik. Slik makter de å behandle hver ny kamp som en helt ny opplevelse, upåvirket av tidligere nederlag eller seire. Og uten tanke for konsekvensene av et nytt nederlag, eller ny seier.

Denne evnen til å leve i nuet, til å nyte nuet er noe vi alle kan lære av Bodø/Glimt.

Uansett hva som skjer videre i denne sesongen kan ingen ta fra oss de øyeblikk av pur, rødglødende glede dette laget allerede har gitt oss. Enten det har vært på Aspmyra eller Olympiastadion i Roma.

Ingen kan heller ta fra oss stoltheten over at dette laget er vårt lag. Og et lag en hel fotballverden har kommet til å elske.

Ingen kan heller ta tilbake riksmedias superlativer, en nyhetsdekning som antakelig har betydd mer for Bodøs positive status i hele landet enn noe som har skjedd før.

Så uansett hva som skjer mot Rosenborg søndag og mot Zoya i desember; dette laget er allerede legendarisk.

Og Bodø forblir fantastisk, imponerende og strålende.