Gå til sidens hovedinnhold

Cupfest på ANtv: - Mektig

Følg Bodø/Glimt og Junkerens oppgjør i første runde.

Endelig! Etter at cupen røyk i 2020 er det nå endelig klart for cupfest igjen når det hele sparkes i gang denne helgen. Fra Bodø skal både Glimt og Junkeren i aksjon, og du kan se begge kampene på ANtv i helgen.

Allerede lørdag klokken 13:00 tar Junkeren imot Mjølner på kunstgresset i Stordalen. Stian Høgland er på plass for å kommentere oppgjøret som avgjør hvem som går videre til runde to.

Se Junkeren – Mjølner her!

Søndag klokken 16:00 har Høgland forflyttet seg over Saltfjellet til Rana hvor han sammen med NRK skal kommentere Rana FK mot Bodø/Glimt. De helgule kommer fra en imponerende 3-0-seier på Island mot Valur i Conference League. Det knyttes stor spenning til hvilke 11 spillere Kjetil Knutsen sender utpå banen mot ranværingene.

Se Rana FK – Bodø/Glimt her!

Lest denne? Enorm pågang før kampen mot Glimt: – Vi kunne solgt over 2.000 billetter, men det har vi ikke lov til

Begge oppgjørene ser du altså direkte på ANtv. Husk at du må være abonnent for å se, dette koster kun fem kroner for de første fem ukene dersom du ikke har vært abonnent før.

Husk også at du som abonnent får tilgang til en rekke andre cupkamper. Amedias sportsportal Direktesport har jobbet på spreng for at flest mulig av de 64 kampene skal bli vist, og kan by på en solid pakke med norsk cupfest til helga. Totalt 48 cupkamper vil bli vist på Direktesport lørdag og søndag.

– Det er imponerende hva de lokale mediehusene får til. Vi har tidligere sendt nærmere 80 kamper samtidig, men at vi nå skal produsere, kommentere og sende nesten 50 NM-kamper mer eller mindre samtidig, midt i fellesferien, er mektig. NM er en folkefest som starter fra grasrota hvor alle lag har en drøm om å være Askeladden som går hele veien til Ullevaal. Da er det morsomt at vi kan bringe disse oppgjørene til skjermen, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

Les også: Er Patrick tidenes beste Berg?

Kommentarer til denne saken