Nominert til årets kjøpesenter 2017

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tre kjøpesentre er nominert til prisen «Årets Kjøpesenter 2017", som deles ut under Kjøpesenterkonferansen på Clarion Hotel Energy i Stavanger 19. oktober 2017.

Utmerkelsen deles hvert år ut av Nordic Council of Shopping Centers til den fremste representanten for moderne norsk kjøpesenterdrift. Prisen deles ut i år for 24. gang. Vinneren av årets pris blir automatisk nominert til NCSCs konkurranse Årets Nordiske Kjøpesenter.

Dette skriver City Nord i en pressemelding.

Juryen for «Årets Kjøpesenter 2017" har bestemt at sentrene City Nord, CC Hamar og Fornebu S skal konkurrere om tittelen. Kandidatene er vurdert på områdene intern og ekstern markedsføring, organisering og drift samt arkitektur, senterutvikling og miljø.

Kriteriet er at senteret på ett eller flere av disse områdene skal ha gjort noe som er enestående og nyskapende de siste 12 måneder, eller som er gjort på en mer fremragende måte enn andre.

City Nord er nominert på følgende grunnlag:
Regionssenteret City Nord ligger i Bodø og er etter siste utbygging blitt Nord-Norges største kjøpesenter. Senteret er i god vekst og har en meget sterk posisjon i markedet. Gjennom kreativ og innovativ markedsføring har senteret oppnådd svært god utnyttelse av markedsmidlene.

City Nord har gjort seg bemerket med sitt serviceteam, et sosialt engasjement hvor personer som er i arbeidstrening bistår butikkene og senteret i daglige gjøremål. Senteret har også tatt initiativ til arrangementet «Vårlyst», et samarbeid med Bodø sentrum om en felles handels- og opplevelseshelg i Bodø.

Artikkeltags