Christel røper hvem kjæresten er: - For et lykketreff det skulle vise seg å bli!

Christel Alsos

Christel Alsos

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Christel Alsos (34) var knust av kjærlighetssorg da hun deltok på innspillingen av «Hver gang vi møtes» i fjor.

34-åringen fra Fauske har tidligere fortalt at hun fant ny kjærlighet på settet – men hvem dette var har hun ikke røpet før nå.

Mannen som hun falt for, og nå er samboer med, var Finn-Erik Rognan (42). Han er regissør og fotograf på «Hver gang vi møtes».

Det melder VG.

Alsos' nye kjæreste er vokst opp i Narvik og Mo i Rana og driver filmselskapet Dunderland Filmkompani, med samme navn som filmen han sto bak. Rognan var tidligere gift med TV2-værmelder Isabella Martinsen som han har ei datter med.

På Instagram skriver artisten:

Da innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes» startet sto jeg samtidig midt i et samlivsbrudd. Det føltes brutalt, hverdagen og livssituasjonen ble fullstendig snudd på hodet, og jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre. Men jeg var likevel bestemt på å fullføre oppholdet og forlot kaoset hjemme. Og for et lykketreff det skulle vise seg å bli! Der inne møtte jeg et knippe helt fantastiske mennesker som tok imot meg og løftet meg opp da jeg virkelig trengte det mest. I tillegg var den musikalske utfordringen med å tolke låtene til de andre noe som i ettertid har gitt meg mer guts når det gjelder min egen musikk, og hele opplevelsen har sprengt noen barrierer i hodet. Det er lurt å gjøre ting man i utgangspunktet er litt redd for. At jeg attpåtil skulle treffe min nåværende.

Lørdag kveld viser TV2 «Hver gang vi møtes – tilbakeblikk», hvor artisten fra Fauske og hennes seks musikalske makkere mimrer om de gode stundene.

Her er bildet Christel Alsos la ut av seg og kjæresten sin, Finn- Erik Rognan.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken