Han har fått med seg kremen av norske popmusikere. Nemlig bandet til Thom Hell, pluss blant annet Rune Berg fra The Margarets.

Popsjef Frank Hammersland (Pogo Pops) har produsert. De krydrer låtene med flere flotte detaljer og instrumentale lekkerbiskener.

Det virker som om disse samarbeids-partnerne får det beste ut Tore Hansen. Hovedartisten synger laidback og avslappet. Av og til blir låtmaterialet og vokalen til Hansen for tynn og puslete, slik som på den rolige og lengtende «Savne dæ inderlig».

Tore Hansen får ikke til det som antakelig var meningen her, nemlig at det skulle låte sårt og melankolsk. På «Frank og fri» halter det vokalmessig på versene, men så er det meste av resten ganske bra.

Tittelkuttet er fengende og fint, og «Neste gang himmelen faller ned» er en fin midtempoballade han har skrevet sammen med Frank Hammersland. Høydepunktet kommer helt til slutt. Låten «Redd for forandring», som Rune Berg har skrevet melodien til, har en flott og ettertenksom tekst og et arrangement som gjør at du får lyst til å spille den gang etter gang.

Litt ujevnt dette, men Tore Hansen viser at han fortsatt kan levere mye bra bare han de rette folkene med seg.