Rocken har fostret mange såkalte supergrupper. Dette er en av de mest vellykkede.

Det knyttes store forventninger til et band bestående av Conor Oberst og Mike Mogis fra Bright Eyes, Jim James fra My Morning Jacket og sangeren og sangskriveren Matt Ward. De innfrir.

Det er fristende å trekke tråder til to andre supergrupper. Nemlig til Crosby, Stills, Nash & Young (CSN & Y) og Traveling Wilburys. Her er nemlig låter som ligner litt på begge disse to bandene. På den rolige og vakre «Temazcal» hører vi ekkoet av CSN & Y med sin slepne visestil og nydelige vokalharmonier. Et stykke bak i lydbildet hyler og uler Jim James som en prærieulv, slik som han gjør det mange av låtene til My Morning Jacket. Sterkt!

På «Say please» er de nært en av disse sjarmerende, skranglete og uhøytidelige låtene som Traveling Wilburys ga verden for en god stund siden. Men her er så mye mer enn det som er bra. Ikke minst den Jayhawks-aktige countrylåten «The right place», og den fargerike og spesielle «Dear God».

De drøye 54 minuttene dette albumet varer gir en flott lytteopplevelse. Låtene er varierte. Bandmedlemmene spiller alt av instrumenter selv. Dette er fire amerikanske menn som er glad i både musikken de hører av andre og som de lager selv. Trivselsfaktoren er gjennomgående høy. Det smitter over på lytteren.