Lydbildet er lekkert, produksjonen er forseggjort og elegant. Denne EP’en, som bandet gir ut med en gratiskonsert på Sinus i kveld, er vel verdt oppmerksomhet om du liker melodiøs poprock.

”In love” er nesten som en fullverdig CD å regne med sine seks låter med en spilletid på nærmere en halvtime. Tittelkuttet starter det hele på en ålreit måte. Høydepunktet får vi på platens andre låt, som faktisk heter ”Lady midday”. Her er bandet stilmessig nært amerikanske artister som John Mayer og Dave Matthews. Slik høres det også ut på mye av resten av låtene. Det handler om ballader og rolige låter med noen fine gitarsoloer fra Bjørn Børstad Pedersen.

Vokalist Aleksander Ramberg synger bra. Hans frasering og diksjon er utmerket, og har en såpass sterk engelskuttale at det ikke er grunn til å rope ut at Lady Midday bør synge norsk. Det er på sangskriversiden Lady Midday har mest å hente. Noen av låtene er litt strømlinjeformet, og har et snev av kjedsomhet i seg her og der. Men dette er en god og løfterik start for et band som har holdt på i bare to år.