Gå til sidens hovedinnhold

Bussrutene i Bodø

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I den siste tiden er det skrevet mye om dette tema i spaltene i AN. Mange er fortvilt over trasé- og stoppestedsendringene som ble gjort tidligere i år på enkelte av rutene i Bodø. Jeg er blant dem. i tillegg er ruteplanene på nett ikke oppdatert. Jeg har forsøkt å få samferdselsavdelingen på fylket i tale. Det lar seg ikke gjøre.

Jeg har sendt e-post både til avdelingen og til samferdselsråden. Blir ikke verdiget et svar. Sentralbordet på fylkeshuset sier at samferdselsavdelingen ikke tar imot telefoner utenfra. Jeg har snakket med ruteinformasjonen på bussentralen i sentrum. De hadde heller ikke oppdaterte ruteplaner.

Den jeg snakket var også fortvilt over det. Jeg reiser også mye med buss mellom Bodø og Valnesfjord. På nett er det utdaterte ruteplaner. Ruteoppslaget på holdeplassen det samme. Dette kalles for et ekte kaos satt i system. Det er rett og slett trassig. Viktigst av alt er å holde god kontakt med brukerne. Ikke avvis dem.

Mitt spørsmål til fylket må bli: Hva skal man tro og hva kan gjøres?

Kommentarer til denne saken