Anders Hammer tok sin tredje strake bronsemedalje i veteran-VM i bryting lørdag.

- Det har jeg lov til å være stolt av, melder Hammer fra VM-arenaen.

Han legger ikke skjul på at kampen for å komme ned i riktig matchvekt har vært tøff.

- Jeg er veldig fornøyd Det har vært hardt i år med vekta, og jeg har hatt sår hals i en måned som har ødelagt for mye av treninga, legger bronsevinneren til.

350 deltakere fra mer enn 35 nasjoner har deltatt i årets veteranmesterskap, som har gått av stabelen i Finland.

Bodø-bryteren vant 5-2 da han var oppe mot en kazakhstaner, tapte 8-0 mot russeren som vant klassen og 3-4 mot tyrkeren som havnet på sølvplass.

I alt tre brytere fra Bodø bryteklubb har vært i aksjon i Finland. Vidar Jensen og Per Sverre Steinbakk gikk sine kamper fredag.

Les også: Vidar (51) lå bevisstløs i flere dager på sykehuset. Nå venter en ny kamp (AN pluss)

- Jeg er skuffa, men får bare trene videre mot neste års mesterskap, sier førstnevnte til AN etter å ha tapt sin innledende kamp.

- Vidar ble litt overtent og gikk på et hodefall mot sin svenske motstander. Jeg synes det viktigste for Vidar er at han er tilbake på matta og ute av komfortsonen sin og med igjen. Etter det han har opplevd er det utrolig tøft å bli med på veteran-VM, oppsummerer Hammer.

Per Sverre Steinbakk gikk to kamper, og i den første viste han litt av sitt potensiale, til tross for at det ble tap 3-4 mot tyrkeren som til slutt vant Steinbakks klasse.