Gå til sidens hovedinnhold

Bruk stemmeretten din

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Av og til møter jeg folk som ikke vil stemme på Fremskrittspartiet fordi vi ikke fikk gjennomført mer i løpet av de seks årene vi satt i regjering. Det forbauser meg at flere ikke vet hvordan en flertallsregjering fungerer. Det handler selvsagt om et samarbeid der man tar og gir. Da vil man naturlig nok ikke få gjennomslag for alt man ønsker. Det betyr ikke at man har sluttet å jobbe for sine hjertesaker.

En større bekymring er en utvikling jeg ser i diverse kommentarfelt i disse dager, der det omtrent oppfordres til å stemme på mikroparti langt under sperregrensa. Klokketroen enkelte utviser over at disse partiene skal få innflytelse, er svært overraskende. Fasiten er nok heller slik at det å stemme på et parti under sperregrensa, faktisk er det samme som å kaste bort stemmen sin. Jeg har lest flere av sakene som disse miniatyrpartiene støtter, og det er tydelig at mye er kopiert fra Frp sitt program.

En annen sak omfatter den gruppen som sitter hjemme på valgdagen, såkalte sofavelgere. Tenk at det finnes innbyggere i dette frie, demokratiske landet, som faktisk ikke bruker stemmen sin? Det er skremmende.

Dersom du ikke vil at stemmen din skal gå til spille den 13. september, så kan du stemme på Frp.

Godt valg til dere alle!

Kommentarer til denne saken