Truck har veltet - fører på vei til legevakt

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Politiet i Nordland melder på Twitter klokken 15:04 at det har vært en arbeidsulykke ved Tosbotn camping i Brønnøy. Den første meldingen fra politiet fortalte at en kranbil skal ha veltet, men senere har blitt klart at det er snakk om en større Truck.

Veltet i elv

– Det er en kranbil som har veltet i en elv, like ved tosbotn camping. En person er på vei til legevakten med ambulanset, med uvisst skadeomfang.

– Vet dere mer om hendelsesforløpet?

– Nei, vi skal ta en undersøkelse når vi kommer fram, så får vi klarhet i hendelsesforløpet, og hva kranbilen gjorde der. Brannvesenet er også på vei dit, ettersom det er rapporter om at kranbilen lekker diesel, sier operasjonsleder ved Nordland politidistrikt, Jon Inge Moen.

Klokken 15:22 kan operasjonsleder Jon Inge Moen meddele at kranbilføreren er ved bevissthet og har det bra, men at han har vondt i en skulder. Det var ingen diesellekkasje allikevel, og brannvesenet har snudd.

Like før klokken 16.30 melder politet at føreren undersøkes på legevakta. I følge politiet skal det være en veiskulder som har gitt etter, noe som førte til at Trucken veltet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken