Frykter mann er omkommet etter husbrann i Tana

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

En mann i 50-årene er fortsatt savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag.

DEL

Onsdag morgen opplyser politiet til NTB at mannen fortsatt ikke er funnet. Det er foreløpig ikke mulig å undersøke branntomta på grunn av varmen.

Politiet opplyser at det bare er mannen som registrert på adressen. De forsøkte natt til onsdag å komme i kontakt med vedkommende som har status som savnet, men uten å lykkes.

– Hans pårørende er varslet. Vi vet på det nåværende tidspunkt ikke noe om brannårsaken, sier operasjonsleder Gunnar Øvergaard i Finnmark politidistrikt til VG.

Til iFinnmark opplyser Asgeir Aule ved Finnmark politidistrikt, at de frykter vedkommende er omkommet.

– Vi har ingen indikasjoner på at han ikke skal ha vært hjemme da det begynte å brenne.

Huset skal være helt brent ned.

Finnmark politidistrikt fikk klokka 1.45 natt til onsdag melding om brannen i en privatbolig på Masjoksletta. Da nødetatene kom fram til stedet, var huset nedbrent.

Operasjonslederen sier til TV 2 at det pågår etterslokking på stedet og at politiet vil etterforske brannen både teknisk og taktisk.

Masjoksletta ligger rundt seks kilometer fra Tana bru. Det var en person som bor på motsatt side av Tanaelva som meldte fra til politiet.

– Det er lite bebyggelse i området, og det er kanskje noe av årsaken til at huset var overtent da brannvesenet kom på stedet, sier operasjonsleder Asgeir Aule i Finnmark politidistrikt til Dagbladet.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken