Gå til sidens hovedinnhold

Botheim i bakken med store smerter - forlot treningen

Erik Botheim (21) forlot fredagens trening med synlige smerter i den ene hånden.

For abonnenter

Glimt-spissen gikk i bakken etter en duell med Hugo Vetlesen, og han landet tilsynelatende på en svært uheldig måte med den ene hånden.

– Vi må sjekke det nærmere før vi kan si noe mer, sier Glimt-lege Morten Sørgård.

Han var selv på plass på Aspmyra og fikk gjort de første undersøkelsene rett i etterkant av at uhellet var ute.

– Vi har ikke så mye mer å komme med på det nåværende tidspunkt, fortsetter han.

Røntgenbilder

Med Kasper Junker solgt til Japan er en skade på Erik Botheim det de helgule minst av alt trenger nå så kort tid før seriestart. 21-åringen gjorde et forsøk på å spille videre etter at han hadde kommet seg på beina igjen, men han forsvant svært raskt i garderoben.

– Må dere ta røntgenbilder for å få full oversikt over situasjonen?

– Du sto godt plassert da situasjonen oppsto, så du forstår nok at vi må sjekke det nærmere. Kanskje ved å få tatt bilder, hvis vi føler det blir nødvendig, erkjenner Sørgård.

– Vi kommer tilbake

Ut over det velger Glimt-legen å holde seg usedvanlig ordknapp denne gang. De helgule gjennomfører siste trening før søndagens treningskamp mot Tromsø.

– Tror du den kampen er i fare for Botheims del nå?

– Som jeg har sagt, så skal vi komme tilbake med mer informasjon når den foreligger. Jeg ber om forståelse for det. Nå skal vi først og fremst få oversikt, avrunder Sørgård.

For Glimt-fansen er det bare å krysse fingrene. Det siste de helgule trenger er nok en spiss som plutselig forsvinner på ubestemt tid. Til lørdagens trening er for tiden omskolerte Vegard Leikvoll Moberg eneste alternativ på topp. Hvis ikke andre omskoleres på kort varsel.Kommentarer til denne saken