Bodø By-redaktør Børre Arntzen går nå over til å lede arbeidet med å utvikle AN som arena for meningsutveksling og debatt.

Digitalt først

- Fra nå av kommer vi til å gi gode leserinnlegg en mer framtredende plass på fronten vår og vi kommer til å jobbe aktivt med å få nye stemmer inn i debatten, sier debattredaktør og kommentator i Avisa Nordland, Børre Arntzen.

- Til nå har leserbrevsidene i vår papiravis vært hovedfokuset, men det blir det slutt på nå. Nå skal an.no/debatt bli vårt primærfokus. Der skal vi bygge en levende og hyperaktuell arena for meningsutvekslinger. Men vi skal fortsatt presentere det beste fra debatten på papir, forsikrer Arntzen.

Avisens egne kommentarer

Konstituert sjefredaktør Markus Rask Jensen forteller at det ikke bare er innsendte bidrag det skal satses på når AN tar grep om debatten i distriktet vårt.

- Vi ønsker også å bidra i meningsutvekslingen, og forhåpentligvis også starte nye debatter, med egne kommentarer og ytringer. Her vil vår svært dyktige kommentator Stein Sneve få en sentral rolle, sier Rask Jensen.

Krav: Send innlegget digitalt

- Ved siden av å løfte opp og fram nye stemmer ønsker vi også at debatten i AN er med på å sette dagsorden i vårt distrikt og på områder som vi vet engasjerer våre lesere, sier Arntzen og avslutter:

- Skal du følge med på debatten i vårt distrikt er altså stedet an.no/debatt. Der er alle hjertelig velkommen med sine meninger. Kravet vi stiller til deg som debattant er at du sender oss innlegget ditt digitalt via dette skjemaet.