Møt "Sinnasnekker'n" på Boligmesse

Otto Robsahm, kjent som «Sinnasnekker’n» tar turen til Boligmesse 3.-5. mai i Bodø.

Otto Robsahm, kjent som «Sinnasnekker’n» tar turen til Boligmesse 3.-5. mai i Bodø. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

3.-5. mai er Boligmesse tilbake i Bodø, og Nordlandshallen fylles med eksperter på alt fra kjøkken til byggevarer.

– I år har vi mange nye utstillere, så her blir det noe for de fleste, enten du skal bygge eller kjøpe nytt, pusse opp eller bytte ut møbler og interiør. Og skal du planlegge vårsesongen, kan et besøk innom Obs Bygg sin store stand være verdt et besøk, forteller Ronny Bjørnsen, fra arrangøren Compass Fairs.

Prat med eksperter

Bjørnsen er prosjektleder for messen, og legger til at et besøk på Boligmesse er en unik mulighet for en prat med eksperter fra de fleste bransjer innen hus og hjem. Blant dem er Obs Bygg, Bohus og Bodø Interiør.

Husleverandører til varmepumper, spabad og kunst tar også turen står det i pressemeldingen for arrangementet.

Handyman og Handygirl

I tillegg til spennende utstillere, blir messehelgen spekket med konkurranser når Otto Robsahm, kjent som «Sinnasnekker’n», inntar scenen.

– Otto holder både foredrag og leder de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl. Det er alltid spennende å se hvem som løser utfordringene på best mulig måte, og i år har vi en helt ny vri på finalerunden. Jeg kan love at dette er noe du vil ha med deg enten du ønsker å delta selv eller ikke, sier Bjørnsen.

Otto leder også ballongslippet på søndag, der de oppmøtte kan vinne flotte premier fra våre utstillere.

Vinne produkter

Under årets messekonkurranse kan de besøkende vinne produkter til sin bolig for totalt 300.000 kroner.

- Alt man må gjøre er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen. Hvis du nominerer en håndverker i kåringen «Norges hyggeligste håndverker» er du også med i trekningen av ett års gratis strøm fra Fjordkraft, avslutter han.

Artikkeltags