Fremover: 2. januar utvidet design- og kommunikasjonsbyrået Riktig Spor fra Bodø – og etablerte Riktig Spor Narvik AS. Nå har det nye byrået fått en drømmestart, skriver Riktig Spor i en pressemelding.

Allerede står blant annet Kuraas, Visit Narvik og Sparebanken Narvik på kundelista. Men onsdag signerte også Riktig Spor kontrakt med Polar Kraft.

– En vanvittig start for oss. Dette er nok regionens største kunde, med hovedkontor i Narvik og som markedsleder på salg av strøm i store deler av Nordland og Sør-Troms. Nå gleder vi oss enormt til å jobbe med merkevaren, kampanjer og utviklingen av selskapets digitale flater, sier kontorleder Anders Horne i pressemeldingen.

– En av de største kontraktene

Polar Kraft er eid av Nordkraft, Lofotkraft og SKS Kraftlag i tre like deler og selger strøm til bedrifter og privatpersoner. Ved inngangen av 2019 hadde Polar Kraft AS åtte ansatte i Svolvær, fem på Sortland, seks i Narvik, én i Ballangen, to i Harstad, seks på Fauske og tre i Bodø. Polar Kraft står blant annet bak Kraft til Idretten og er blant de største strømleverandørene til borettslag i Oslo.

Markedssjef i Polar Kraft, Frank Sundermeier, er svært tilfreds med valget av nytt byrå.

– Vi har hatt en grundig prosess hvor valget til slutt falt på Riktig Spor. Etablering av kontor i Narvik ble et viktig moment når vi 1. juni ansetter en grafisk designer/markedsrådgiver i Narvik. Den største oppgaven blir nå å etablere gode driftsrutiner slik at merkevaren blir sterkere i hele Norge, og spesielt i Nord-Norge, forteller Sundermeier.

Avtalen er ifølge Anders Horne i millionklassen, og strekker seg ut 2020.

– Dette er en av de største kontraktene noensinne i Riktig Spor, sier Horne.

Fornøyd med oppstarten

Riktig Spor-gründer og daglig leder for både Narvik- og Bodø-kontoret, Brita Bjørnbakk, er så langt knallfornøyd med mottakelsen Riktig Spor har fått i Narvik. 

– Det var selvsagt mye spenning knyttet til at vi utvidet til Narvik. Så langt har det vært en stor suksess, sier Bjørnbakk.

Det er i hovedsak Narvik-kontoret som skal håndtere Polar Kraft. Men også bodø-gjengen skal ha ansvar for en del av jobben.