Cornwall er kanskje den beste plassen i verden, men Chris Shepherd trives best i Bodø by.

1 Bodøbyen min er Svartvatnet.

Etter en travel dag, eller dagen etter en hektisk kveld på jobb, så er det å gå tur med kona og hunden til Svartvatnet og på Rønvikfjellet virkelig tingen. Da snakker vi om alt mulig.

2 Bodøbyen min er Parkenfestivalen.

Det å få oppleve å spille der i fjor var helt fantastisk. Vi sto der i teltet og opplevde at 500–600 personer var elleville over det vi hadde øvd på i tre måneder. Det ble min største DJ-opplevelse gjennom tidene. Jeg blir ydmyk av slikt.

3 Bodøbyen min er Sjøgata.

Den har fulgt meg siden jeg kom til byen. Først Sjøhuset, Joes Garage og Bonsak. I dag er det G og Public.

4 Bodøbyen min er Aspmyra.

Jeg er med i «Lårsjen», som sitter på den gamle innbytterbenken. Der treffer jeg gode venner som jeg ser litt for sjelden. Glimt har gitt meg mange store opplevelser gjennom mine år i Bodø.

5 Bodøbyen min er folket.

Det er så mange kreative og flotte mennesker i byen. Bodø er et av få steder i verden hvor det føles naturlig å sette seg ned og bare prate med den som sitter ved siden av deg.

6 Bodøbyen min er Chris Hunt.

Han er engelsk som meg, men jeg traff ham her i byen. Han er et musikalsk talent, og det er mye takket være ham jeg fortsatt er DJ. Chris er også mer nordmann enn de fleste nordmenn jeg kjenner.

7 Bodøbyen min er frihet.

Det er veldig lett å dra hvor du vil fra Bodø. I løpet av ti minutter er jeg på ei ferge eller på flyet. Det er også lett å reise til Bodø. Det betyr at her treffer vi folk fra hele verden. Bodø er absolutt ingen blindgate, men starten på et eventyr.

Artikkelen er hentet fra spalten "Bodøbyen min" i ukesavisa til Avisa Nordland, BodøBy.