Forrige gang Jardar besøkte Bodø var under sommerens kjendisbryllup. Nå kommer han tilbake

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Sammen med den lokale Kristian Krokslett og Innstranden Sangforening synger Jardar Johansen fra Tromsø under juletrefesten i Rønvik kirke 16. desember.

I ei pressemelding skriver de at forrige gang Jardar var i Bodø var da han deltok under vigselen til fotballproff Stefan Johansen. En rekke internasjonale fotballstjerner var da på plass i kirka.

Se bildene fra kjendisbryllupet i sommer (+)

- Det var en svært flott seremoni i Bodø kirke, sier han.

I pressemeldingen skriver de videre at over flere år har Bodøfolket kommet igjen og igjen for å oppleve julefred.

- En svært høytidelig, men samtidig en veldig humørfylt og upretensiøs julekonsert. Latteren sitter løst, og kvaliteten er i høysetet. Trolig er det årsaken til at denne konserten har blitt til to nær utsolgte forestillinger, og har dermed blitt en tradisjon for mange, sier han.

Han påpeker at det er stas å få dele scene med Kristian krokslett.

- Da det ofte blir mye gøy, både musikalsk og verbalt i løpet av en kveld. Vi vet aldri helt hvor ender, men det musikalske blir alltid topp.  Det blir og en så fantastisk variert konsert når vi får med særdeles flott korsang med Innstranden sangforening.

Etter Bodø drar Johansen til USA. det er andre året han reiser til landet for å holde norske julekonserter for etterkommere av utvandrede Nordmenn, og har lagt opp til flere konserter i både Minneapolis, Washington DC og i New York.

- I fjor var en test på om det var mulig å gjennomføre noe slikt.  Alle sa at det var umulig, og ikke kunne gjøres. Jardar mente det burde kunne gå, og nå gjør han det igjen.

Deretter går ferden til Union Station i Washington hvor han skal synge under julegrantenningen.

I løpet av oppholdet i USA skal han holde seks eller sju konserter med støtte fra Innovasjon Norge.

Artikkeltags