Krever bussholdeplass ved sykehuset

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nordland fylkeseldreråd krever nå at bussholdeplass blir etablert så nært hovedinngangen til Nordlandssykehuset som mulig, skriver Nordland fylkeskommune på sine nettsider.

I en uttalelse Nordland fylkes eldreråd fra 3. juni 2019 heter det:

– Vi er alle kjent med de utfordringer bussreisende pasienter er utsatt for på grunn av bussholdeplass i Kongens gate. Nordlandssykehuset ga tidlig uttrykk for at bussholdeplass nær hovedinngangen var ønskelig. Imidlertid har sykehuset selv ingen mulighet til å løse saken, men ønsker sterkt at Nordland fylkeskommune og Bodø kommune finner en akseptabel løsning snarest mulig.

– Det er høyst betenkelig at man fra Bodø kommunes side problematiserer en enkel løsning så til de grader. Denne saken burde ha vært løst for lenge siden. Fylkeseldrerådet krever nå at bussholdeplass blir etablert så nært hovedinngangen til Nordlandssykehuset som mulig, skriver de.

Det har ved flere anledninger vært misnøye rund Nordlandssykehuset og bussholdeplass.

Blant annet i september 2016 tordnet brukerutvalget ved Nordlandssykehuset mot Bodø kommune etter at kommunen avslo å godkjenne forslaget om en ny busstrasé i forbindelse med at sykehuset fikk ny hovedinngang. 

Ønsker nytt busstopp ved den nye inngangen

Artikkeltags