Politiet rykket ut til togstasjon: – To personer lager bråk og oppfører seg truende

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet har rykket ut fra Bodø til Oteråga stasjon, også kjent som togstasjonen på Reitan, for å få kontroll på to personer som lager bråk i området.

– Det var to personer som først befant seg i Valnesfjord og laget bråk der, de var beruset og har oppført seg truende siden vi mottok første melding. Politiet ga dem tilsnakk, og trodde de forsto tegninga. Noe de åpenlyst ikke har gjort, sier operasjonsleder Ivar Bo-Nilsson i Nordland politidistrikt.

Deretter skal de to ha tatt toget fra Valnesfjord i retning Bodø. På toget nektet de å løse ut billett da konduktøren ba om det.

– Konduktøren heiv dem av på Oteråga stasjon, og der befinner de seg fremdeles. Noe av det første de finner på er å gå midt i veien – på riksvei 80 hvor det er høy hastighet. Da det ikke nyttet å gå i veibanen for å få oppmerksomhet eller skyss videre, knuste de glass på et utendørs venterom før de gikk en tur på toglinja. Det har gjort at tog må roe seg ned og blir noe forsinket inntil vi har fått kontroll på disse personene, sier Bo-Nilsson.

– Hva skjer med de to når politiet har kommet fram?

– Antakeligvis bærer det i arresten, avslutter Nilsson.

Klokken 19.23 skriver politiet på Twitter at de to personene er innbrakt og satt i arrest. Begge er beruset og vanskelige.

De blir anmeldt for flere forhold.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken