Ikonisk jazzgruppe til Bodø

Solgt millioner av plater: Manhattan Transfer kommer til Bodø og Stormen rett før jul.

Solgt millioner av plater: Manhattan Transfer kommer til Bodø og Stormen rett før jul.

DEL

Den 18. desember kommer jazzpop-gruppa Manhattan Transfer til Stormen Konserthus. Den verdenskjente kvartetten har vært aktuelle i flere tiår, og vil ha et hav av hits med seg i bagasjen. De besøker konserthuset som en del av sin verdensturné.

- Dette er skikkelig stas! Manhattan Transfer er ei gruppe som mange har et nostalgisk forhold til. De har vært aktive over en lang periode, sier markedssjef Benedicte Kilvær Eilertsen i en pressemelding.

Den amerikanske vokalgruppen har i tillegg til 20 nominasjoner vunnet 10 Grammy Awards, og det er ikke uten grunn; de har solgt flere millioner plater i Europa, og de aller fleste har hørt hits som Birdland, Chanson D’Amour og Tuxedo Junction.

- I tillegg til en rekke av deres kjente hits, vil de få publikum i julestemning med framføringer av White Christmas, Let It Snow og Happy Holidays! Det er jo nesten en selvfølge, siden konserten er så tett på julen, fortsetter Eilertsen.

Manhattan Transfer ble startet i 1969 og består i dag av medlemmene Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul og Trist Curless. Sistnevnte erstattet kvartettens initiativtaker, Tim Hauser, som gikk bort i 2014. Med sin lange fartstid i bransjen, har gruppa spilt på de aller fleste konsertscenene i Europa. I tillegg til de fire medlemmene, vil de ha med seg fullt band.

Artikkeltags