- Folk reiser milevis og betaler billett, men Glimt henter ikke ut maks innsats. Er det rart at publikum ikke møter opp på hjemmekampene?

Bodø  20180516.
Eliteserien fotball 2018: Bodø/Glimt-Tromsø. Cornersituasjon under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Tromsø på Aspmyra stadion.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Bodø 20180516. Eliteserien fotball 2018: Bodø/Glimt-Tromsø. Cornersituasjon under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Tromsø på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdagens Åpen linje.

DEL

Vi som bruker pigg

– Jeg må si jeg reagerer på en del av de nesten hatske kommentarene om de av oss som fortsatt har piggdekk på bilene våre. Jeg er selv ingen ungsau lenger og klarer det ikke selv. Jeg måtte vente helt til 15. mai før jeg fikk skiftet, og jeg vet om flere som fortsatt venter, sier ei fra Meløy som ber folk tenke seg litt om.

Buss og penger

– Angående bussjåføren som nektet 7-åringen å bli med: Å motta kun visa og nekte ekte penger er lovstridig. Selv bruker jeg et annet kort, sier en mann.

Glimt og de gale

– Noen hadde vel grunn til å skjemmes i borgertoget. Og ifølge AN ville fans ikke forlate Aspmyra før B/G tar 3 poeng. Da må de sitte der til 24. juni, da Sandefjord kommer på besøk. Gudd løkk! sier KHSJ.

God service

– Takker for utmerket service på Malerstua. Bra at det enda finnes fagkompetanse på litt uvante problemstillinger, sier Reidar.

Flaut av Glimt

– Med all respekt; er det rart at ikke publikum ikke møter opp på hjemmekampene. Folk reiser milevis og betaler billett, men Bodø Glimt klarer ikke å hente ut maks innsats på fotballens store festdag. Rett og slett en flau forestilling, sier Glimt-tilhenger som ber folk slutte å skylde på TIL for tapet.

Tur-orientering i gang

– Tur-orienterings sesongen er i gang. Både i Bodømarka og på Tverlandet. Nytt av året er at du kan laste ned kart fra turorientering.no/bodo. Det er flotte forhold i marka nå, hilser B&OI orientering og Tverlandet IL.

Griseri igjen?

– De der folkene som griset ut i Ausvika tidligere, er nå kommet tilbake. Skal de få fortsette år etter år på dette viset? spør King Pin.

Artikkeltags