Et nytt år ligger foran oss. Denne siste dagen i året er alltid spesiell

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerKjære leser. Et nytt år ligger foran oss. Denne siste dagen i året er alltid spesiell. Det er tid for å minnes nære og kjære som har gått bort, eller glede seg over nye familiemedlemmer som er kommet til. Dette er dagen for refleksjon, ettertanke og gode ønsker for det nye året.

Et årsskifte er også tid for oppsummering og vareopptelling. Begge deler har vært en hyggelig øvelse de siste årene for oss i Avisa Nordland, etter at annonsesvikt rammet oss og bransjen hardt for fem år siden.

Det er med stor glede jeg kan fortelle at den sterke veksten i antall abonnenter fortsatte også gjennom 2018. Vårt offisielle opplagstall er nå 19 736, en økning på nesten to tusen i løpet av to år. Snart fire år etter at vi lanserte digitale abonnementsløsninger er vi på vei mot 28000 abonnenter med tilgang til alt vårt innhold (familieabonnenter inkludert). Dette er tall som overstiger våre villeste fantasier da vi lanserte digitale abonnement i 2015.

Veksten i digital annonsering kompenserer også langt på vei for nedgang i papirinntektene. Summen av dette gir oss inspirasjon, kraft og økonomi til å gå i gang med nye satsinger. Det betyr at du får enda mer glede av ditt abonnement i 2019.

I 2018 satset vi hardt på nyansettelser og kompetanseløft for å tilby deg daglige direktesendinger på ANtv. Vi dekker både lokale folkefester, kultur, nyhetshendelser og sportsarrangementer. Satsingen fortsetter. Gjennom Amedia-samarbeidet får vi stadig nye rettigheter slik at vi kan gi deg som abonnent et enda bredere innhold.

På vei inn i 2019 har vi sluppet nyheten om at vi skal etablere ei helt ny nettavis som utelukkende skal dekke det som skjer i Bodø. Vi ansetter i første omgang fire nye medarbeidere i den nye byavisa som får navnet Bodø By. Avisa skal finansieres gjennom annonser og brukerbetaling. Vår nyttårsgave til deg er at du som AN-abonnent får fri og sømløs tilgang til den nye avisa.Du får altså to aviser for prisen av en.

I tillegg til ny avis skal vi med uforminsket kraft utvikle Avisa Nordland til å bli enda bedre. Jeg garanterer at vi også i det nye året skal forsyne deg med lokalt innhold og nyheter straks noe skjer, gjennom hele døgnet. Vi er dine øyne og ører i Bodø, Salten og Nordland. Vi er tilstede for deg på alle digitale flater. Hele tida. Og vi har ingen planer om å kutte i frekvensen for papiravisa i 2019.

Vi er levende opptatt av gode lokalsamfunn i alt vi gjør. AN er derfor en av de største bidragsyterne til gode opplevelser som sponsor og samarbeidspartner. Den sterke oppslutningen fra deg som abonnent og annonsør gir oss muligheten til å øke vårt engasjement for lokale idretts- og kulturtilbud i hele Salten.

På vegne av alle medarbeiderne i AN takker jeg ydmykt for tilliten og oppslutningen.

Jeg ønsker deg og dine et godt nytt år!

Artikkeltags