Glimtspiller kom ikke hjem fra ferie som avtalt

Bodø/Glimt-Odd. Odds Ole Jørgen Halvorsen (venstre) prøver å runde Bodø/Glimts Vieux Yakhya Sane under  eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Odd på Aspmyra Stadion.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Bodø/Glimt-Odd. Odds Ole Jørgen Halvorsen (venstre) prøver å runde Bodø/Glimts Vieux Yakhya Sane under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Odd på Aspmyra Stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Dermed er han uaktuell mot Viking.

DEL

Vieux Sané har fortsatt ikke møtt opp på Glimt-trening. Dermed er han uaktuell mot Viking søndag.

- Han er ikke tilbake fra ferie. Det er ikke bra, og det må få konsekvenser, slår Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen fast.

- Hvilke konsekvenser tenker du på da?

- Han spiller ikke mot Viking på søndag. Det er en uhyre viktig kamp for oss. Dessverre har han satt seg selv ut av spill, konkluderer Glimt-bossen.

Skulle vært på plass lørdag

Etter planen skulle midtstopperen fra Senegal møte opp på lørdagens trening på Aspmyra. Dit kom han aldri. Han var ikke med på søndagens internkamp, og han var heller ikke på plass på mandagens fellestrening med resten av laget.

- Når kommer han tilbake til Bodø?

- Det må du snakke med Håvard Sakariassen om. Jeg har ikke kontroll på slike ting, sier Halvorsen og legger til:

- Jeg bare forholder meg til at Sané skulle vært her lørdag.

Nevnte Sakariassen svarer slik når vi stiller ham samme spørsmål:

- Jeg har vært i kontakt med både Vieux Sané og Badou i løpet av søndagen. Jeg tipper de begge kommer til Bodø i løpet av tirsdag. Men, jeg er jo ikke dem, så jeg kan ikke garantere noe, sier Glimts sportslige koordinator, eller Team manager om man vil.

På landslagsoppdrag

Det er ingen tvil om at fraværet til enkelte av spillerne diskuteres av de øvrige involverte i Glimt-troppen. Når det gjelder Badou, så har han vært på landslagsoppdrag med Senegal. Derfor har han fortsatt mulighet til å dukke opp på trening i henhold til avtalt tid. Det samme gjelder Pavel Londak, som har vært opptatt med landslagsspill for Estland.

- Jeg tipper alle er på plass til onsdagens trening, sier Sakariassen.

På øverste hold i klubben blir midtstopperens fravær fra trening også lagt merke til:

- Jeg synes ikke noe om dette. Utover det, så er dette en sak mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, er alt Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen ønsker å si om den saken.

Artikkeltags