Gå til sidens hovedinnhold

- Vi respekterer at konsernledelsen i Avinor ikke kan forskuttere noe

Artikkelen er over 4 år gammel

– Vi er svært fornøyde med at styret i Bodø Næringsforum fikk dialog med konsernledelsen i Avinor, så tidlig i prosjektet.

Det sier direktør Mariann Meby i Bodø Næringsforum i en pressemelding. Hun karakteriserer møtet som godt.

Bodø Næringsforums styre og ledelse hadde i dag et meget godt møte med hele konsernledelsen i Avinor.

– Det vedtas først den 19. juni i Stortinget, og vi respekterer så klart at konsernledelsen i Avinor ikke kan forskuttere noe som helst. Når det er sagt var det viktig å skape en felles forståelse for utviklingen av det isolerte prosjektet nye Bodø lufthavn. I tillegg fikk vi signalisert hva Bodø Næringsforum er opptatt av, samt vårt syn på utviklingen hva gjelder hele Nyby-prosjektet, sier Meby videre i pressmeldingen.

Ifølge styreleder i Bodø Næringsforum, Hans A. Nilsen, møtte de en meget konstruktiv og aktiv konsernledelse, som er svært opptatt av å skape en god og lønnsom lufthavn for framtiden.

– Samtidig utfordrer Bodø Næringsforum Avinor på å skape et godt grunnlag i sine anbudsprosesser slik at lokalt næringsliv skal kunne ta del i leveransene både direkte og indirekte, sier Nilsen

BNF, næringslivet i Bodø og regionen ønsker å bidra til at investeringen som vil ligge på mellom 5–7 milliarder, skal gi god avkastning både for Avinor, Bodø og regionen i mange år framover, står det i pressemeldingen.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.