Bodø-butikken vant pris: - Vi er utrolig stolte

DESIGNA Bodø har nylig blitt kåret til ”Årets partner” i Danmark i DESIGNA kjeden. Her er det DESIGNA sin Markedssjef for DESIGNA, Andreas Lundgård (tv.) og kjedens adm. direktør Erik Høj (th.) som overrekker gavekortet og beviset for annerkjennelsen til innehaverne Inger Kristin Taraldsen (tv.) og Janne Arntzen (th.).

DESIGNA Bodø har nylig blitt kåret til ”Årets partner” i Danmark i DESIGNA kjeden. Her er det DESIGNA sin Markedssjef for DESIGNA, Andreas Lundgård (tv.) og kjedens adm. direktør Erik Høj (th.) som overrekker gavekortet og beviset for annerkjennelsen til innehaverne Inger Kristin Taraldsen (tv.) og Janne Arntzen (th.). Foto:

DEL

I helgen holdt den danske kjøkkenleverandøren DESIGNA sitt årlige forhandlermøte i Danmark, og her ble kjedens butikk i Bodø kåret til årets partnerbutikk i Norge. Det neste året kan butikken smykke seg med tittelen som årets DESIGNA partner, det skriver Hadeland PR i en pressemelding på vegne av DESIGNA.

To stolte og glade innehavere

Blant 20 norske butikker i kjeden ble det butikken i Bodø som vant tittelen og kan dermed kalle seg for årets DESIGNA partner i Norge.

Det er Inger Kristin Taraldsen og Janne Arntzen som driver butikken som ble åpnet 14. august 2015.

– Vi er utrolig stolte over å få denne anerkjennelsen og har fra starten hatt den ambisjon om å skape et sterkt fundament for butikken og utdype kjennskap til det danske designet som kjeden er kjent for, forteller Inger Kristin Taraldsen.

– Vi er meget takknemlige for den mottakelsen vi har fått i Bodø, samt den store støtten vi har fått fra våre mange kunder som gir oss full tillit når det gjelder å levere et nytt kjøkken-, bad- og garderobeløsninger. Nå skal vi stå på enda mer for å øke kjennskap til det danske kjøkkendesignet her i Bodø, sier den glade medeieren Janne Arntzen.

Høy servicegrad og kundetilfredshet

DESIGNA kjøkkenkjede er i Danmark en av de store aktørene innenfor kjøkken-, bad-, vaskerom- og garderobeløsninger. Det er nå et stort fokus på markedet her i Norge, hvor de innen de seneste år har åpnet en rekke nye konseptbutikker, og flere er på vei.

– DESIGNA Bodø har jobbet målrettet for å bli en preferert kjøkkendestinasjon i sitt marked, noe de gjennom sin vekst på nesten 25 prosent det siste året også har vist at de har blitt. Gjennom flere år har de vist at de har god kontroll på sin økonomi gjennom sunn og god drift hvor de har tatt de riktige valgene. Inger Kristin Taraldsen og Janne Arntzen utfordrer oss positivt i forhold til vår sortimentsutvikling og har flere ganger kommet med gode og konstruktive forslag til endringer, forteller Andreas Lundgård, markedssjef i DESIGNA.

Artikkeltags