Fly fra Bodø forsinket med flere timer

DEL

SAS-flyet som skulle gå klokken 07:00 til Chania fra Bodø lufthavn er forsinket med seks timer. Ny avgangstid er klokken 13:00, står det på Avinor sine sider.

– Årsaken til forsinkelsen er at vi har fått indikasjoner på teknisk feil i flyet. Det er sendt mannskap til Bodø for å få fikset denne feilen slik at de reisende kan komme seg til Chania, sier pressemedarbeider Kristian Hansen i SAS.

Hansen ber de reisende følge med på oppdateringer fra SAS, samt beskjeder på Bodø lufthavn i timene fremover.

Klokken 12.10 kan Hansen informere om at de tekniske problemene snart er løst i Bodø.

– Flyet vil mest sannsynlig være klar til 13.30-tiden, slik at de reisende kan dra videre til Chania.

Forsinkelsene i Bodø har ført til at det også blir andre forsinkelser for SAS. Rutefly SK7314 som skulle ha reist fra Souda i Chania klokken 14:00 og landet på Bodø lufthavn klokken 17:55 lørdag, er forsinket grunnet de tekniske problemer på Bodø lufthavn. På Avinor sine sider står det at ny ankomsttid er klokken 13:55 søndag.

– Seneste melding er at flyet først kommer på vingene i morgen formiddag. Forsinkelsen i Bodø gjør at crewet ikke kan fly både frem og tilbake, da deres vakt blir for lang. Vi setter alltid sikkerhet høyest, og den seks timer lange forsinkelsen kombinert med myndighetsbestemte hviletidsregler, gjør at besetningen ombord ikke kan fly før i morgen, sier Hansen og legger til:

- Vi sørger for at alle de berørte passasjerer blir sjekket inn på hotell.

Artikkeltags