- Det blir helt fantastisk å komme tilbake! Slipen Scene er et av Norges kuleste konsertlokaler. Den råskapen som ligger i veggene der gjør noe både med oss som spiller, og med publikum, sier en begeistret Sondre Justad i ei pressemelding fra Blåfrost live.

Etter en historisk kveld i et smekkfullt Bodø Spektrum sist lørdag (+), tar Sondre Justad nå en lang pause fra publikum i regionen. Ingen av festivalene eller konsertscenene i Salten vil få besøk av stjernskuddet denne sommeren.

Les mer: Justad: - Det største jeg har opplevd (+)

Når Sondre Justad med hele hans band og crew lander på Bodø lufthavn i høst, så er det altså for å ta turen inn til Slipen Scene på Rognan.

Datoen er satt til fredag 5. oktober, og denne fredagskvelden på Rognan vil det være 18 års aldersgrense for publikum.

- Vi er selvsagt utrolig stolte over at det er Blåfrost Live som fikk den neste store konserten med Sondre her i regionen. Det herjer en Sondre-feber over hele Norge nå, og vi er ikke i tvil om at også denne konserten kommer til å bli uhyre populær, sier daglig leder i Blåfrost, Øivind Holthe.

To ganger tidligere har 27-åringen fra Henningsvær spilt på Rognan. Sist gang på Blåfrost i 2016, og da til en helt makaløs respons fra festivalpublikummet.

- Vi har allerede hatt to uforglemmelige kvelder på Slipen, men når jeg kommer tilbake i oktober, da skal vi lage tidenes høstfest der inne, lover Sondre Justad.

Bildeserie

Disse var på Sondre Justad i Bodø Spektrum, ser du noen du kjenner?

 

Billettene til Sondre Justads konsert på Slipen Scene ble sluppet allerede i dag, tirsdag morgen, klokken 10:00 på www.tikkio.com

Når Sondre Justad returnerer til Rognan er det som en av Norges aller største popstjerner, og det finnes knapt én eneste festival eller konsertarrangør i landet som ikke ønsker 27-åringen som headliner på sitt program i 2018, skriver arrangøren.

- Showet han leverte på lørdag er noe av det beste jeg har sett av en skandinavisk popartist. Konserten hadde aboslutt alt, der han briljerte mellom det nære og det storslagne på en helt unik måte. Jeg kan nesten ikke vente med å se ham igjen på Slipen Scene, sier Holthe.

De siste to årene har Sondre Justads karriere og populæritet gått rett til himmels. Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti låter ble radiolista og fikk over 30 millioner streams.

Møsbrømlefse?

Publikumsmassen har vokst som en vill gressbrann, og turneene hans selger ut over hele landet. Suksessen er ikke i nærheten av å stagnere, og den ferske oppfølgerplaten, Ingenting i Paradis som nå er ute på markedet, ble møtt med stående ovasjoner fra både media og publikum.

Sirkus Sondre Justad er i ferd med å bli et popeventyr helt uten sidestykke, og til høsten er han altså endelig tilbake i Salten-regioen for siste gang i 2018.

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til alle de fine folkene på Rognan, den ekte råskapen på Slipen og kanskje litt møsbrømlefse hjemme hos mora til Kjetil (Kjetil Bjelvin, gitarist fra Rognan, red anm), avslutter Sondre Justad.