Nå kan du nyte Blåfrost også om sommeren: - Vi er ekstremt stolte

Andreas Myrvold fra Bådin (t.h.) sammen med Blåfrostgeneral Øivind Holthe.

Andreas Myrvold fra Bådin (t.h.) sammen med Blåfrostgeneral Øivind Holthe.

Artikkelen er over 1 år gammel

Stor etterspørsel og rekordraskt salg fikk Bådin til å brygge en ekstra runde med det svært populære festival-ølet.

DEL

- Blåfrost fikk en fantastisk mottakelse i vinter! Ølet solgte ut i rekordfart, sier daglig leder i Bådin, Andreas Myrvold som forklaring på hvorfor det nå - midt på sommeren - trilles tusenvis av ølflasker med den populære vinterfestivalens navn ut av bryggeriporten i Bodø.

- Vi er faktisk så fornøyd med dette ølet at vi vurderer å ta det inn i vårt helårssortiment, fortsetter Myrvold.

Både i butikker og på utesteder ble festival-ølet som ble lansert på nyåret, rett før Blåfrost 2018 en umiddelbart suksess.

Etter noen få dager på markedet var alt utsolgt.

- Ølet er lett og leskende og akkurat passé bitter. Jeg blir faktisk tørst når jeg skal prøve å beskrive det, ler Bådins daglige leder.

- Ekstremt stolte

Han får assistanse fra Blåfrostfestivalens sjef, Øivind Holthe:

- Blåfrost-ølet passer like godt til deilige seinsommerkvelder, som på en kokende heit konsert. Vi er ekstremt stolte over at produktet er blitt så populært.

Se bildene og les alt om Blåfrost her.

Bådin har de siste par årene mottatt flere utmerkelser. Bryggeriet hadde to øl på topp 4 i Ølportalens sommerøltest, de vant VG's sommerøltest, og gikk også hen og vant den nordiske bryggericupen.

I tillegg til regionale utesteder og enkelte restauranter, blir Blåfrost også å finne i butikkhyllene ettersom alkoholprosenten er på tillatt butikkgrense, nærmere bestemt 4,7 prosent.

Artikkeltags