Natt til mandag skriver NTB at mannen er funnet død.

Politiet mistenker foreløpig ikke at det har skjedd noe kriminelt, og «undersøker saken som en ulykke».

Mannen ble meldt savnet søndag ettermiddag etter at ingen hadde sett ham siden natten i forveien. Bilen hans var også borte, og det ble satt i gang en omfattende leteaksjon.

Rundt klokka 4 natt til mandag opplyser politiet at mannen er funnet død.

– Bilen ble lokalisert utenfor fergeleiet på Holm i Bindal. Vi hadde dykker tilgjengelig og fikk etter hvert innsyn i bilen. Deretter fikk vi bilen hevet. Den savnede var inne i bilen og ble erklært omkommet. Vi har gjort undersøkelser på stedet for å få vite mer om omstendighetene. Saken vil bli etterforsket videre i morgen på dagtid, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Begynte søk

Søndag kveld meldte politiet i Trøndelag at de har begynt å lete etter en savnet 75-åring fra Bindal.

Ifølge Brønnøysunds Avis fikk politiet en bekymringsmelding natt til søndag etter at mannen ikke dukket opp etter en fest.

Politiet haadde ikke noe å gå etter på det tidspunktet, og Hovedredningssentralen Nord-Norge bestemte seg for å trappe opp søket i samråd med politiet.

– Vi har scramblet et luftambulansehelikopter og redningsskøyta UNI Helgeland til å bistå i søket, sa redningsleder Tomas Ringen i HRS Nord-Norge til NRK søndag kveld