Bilgiganten som kjøpte Jakhelln Bil i Bodø i fjor kjøper opp enda mer

Bil i Nord Gruppen har kjøpt Nyrudveien 3 i Mosjøen.

Bil i Nord Gruppen har kjøpt Nyrudveien 3 i Mosjøen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eiendomsselskapet i Bil i Nord Gruppen, E i Nord AS, har kjøpt eiendommen Nyrudveien 3 i Mosjøen fra Coop.

DEL

[HELGELENDINGEN] Deler av næringsbygget huser Bil i Nord men det er også betydelig ledige arealer som kan huse handelsvirksomhet eller kontor. Tomten er på 12 mål og bygget er på cirka 1800 m². Eiendommen ligger sentralt i nærheten av E6 og innkjøringen til Mosjøen sentrum.

Bil i Nord overtar Jakhelln Bil 

E i Nord har en offensiv strategi for å øke porteføljen av næring- og utviklingseiendommer i Nord-Norge. Dette kjøpet er et ledd i denne strategien.

– Kjøpet av Nyrudveien 3 er strategisk viktig for oss, og vi ser fram til å overta bygget hvor vi tidligere har vært leietaker sier Thor Drechsler, eier av E i Nord i en pressemelding.

Drechsler har det siste året kjøpt flere eiendommer i Nord-Norge og har også gjennom Bil i Nord kjøpt Jakhelln Bil med virksomhet i Bodø, Mo i Rana og Mosjøen. De overtok Jakhelln Bil i Mo i Rana i desember i fjor.

– Vi tok muligheten til å kjøpe bygget hvor vi har vært leietaker i mange år når dette ble vurdert solgt av Coop. Tomten er stor med gode muligheter for utvidelse. Samtidig er bygget funksjonelt og har mange alternative bruksområder. Mosjøen er en spennende by hvor vi har virksomhet med en imponerende utvikling, kommenterer eiendomssjef Tommy Wårheim Seim.

Bil i Nord overtar Jakhelln på Mo, i Mosjøen og i Bodø 

Artikkeltags